×

Plata si Livrare Apisan

Plata:

Plata comenzilor efectuate pentru produsul Apisan Forte, pe site-ul nostru apisan.ro se va efectua la receptia coletului, ramburs.

Daca doriti plata in avans, va rugam sa comunicati acest aspect reprezentantului nostru, in momentul in care veti fi contactat/a pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor pentru livrarea coletului dumneavoastra.


Livrare produselor Apisan Forte:

Produsele comandate se livreaza prin firma de curierat rapid, in termen de 1-2 zile lucratoare.

Costul transportului este de 15 lei oriunde in tara, pentru comenzile ce nu indeplinesc conditia de comanda minima pentru Transport Gratuit. Pe site-ul apisan.ro transportul este gratuit la orice comanda de minim 250 lei sau in cazul in care pe pagina produsului si in cosul de cumparaturi este precizat transportul gratuit.

Livrarea comenzii dumneavoastra se face intre orele 9:00 - 17:00. Daca in acest interval orar nu sunteti la adresa comunicata la inregistrarea comenzii, va rugam sa ne indicati o adresa alternativa unde veti putea fi gasit/a in perioada mentionata de livrare, pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Pentru orice fel de informatii suplimentare aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati la numerul de telefon afisat pe site sau prin formularul de contact.

Va vom raspunde cu placere la toate intrebarile in cel mai scurt timp posibil.